achtergrond minibaal.nl

Tarieven:

  

PERSEN/WIKKELEN VAN MINIBALEN:  

Ondanks allerlei gestegen prijzen, onder andere van de folie en de brandstof, kunnen we toch voor een zeer scherp tarief bij u minibalen persen en wikkelen. We berekenen een vast bedrag per voor persen en wikkelen van € 4,95 per minibaal plus € 1 per gereden kilometer. De minibalen worden gewikkeld met 6 lagen folie, de gebruikte folie is Horsewrap van de firma Trioplast, uit diverse onderzoeken is dat de beste folie gebleken. De kleur van de folie is ecogroen, die kleur past goed in het landschap.

OVERIGE WERKZAAMHEDEN: Alle overige werkzaamheden verrichten we op uurbasis, voor voorbereidende werkzaamheden zoals maaien, schudden, harken, bloten, kunstmest strooien, of weideslepen berekenen we € 45 per uur. Voor van het land halen van minibalen is de prijs in overleg.

 

VERKOOP VAN MINIBALEN: 

Meestal hebben we volop minibalen te koop; 1e, 2e of 3e snede. Lang of wat korter voer, van onbemest of van licht bemest weiland, vrij droog of wat minder droog. Soms zijn er ook minibalen van natuurland dus volledig biologisch voer. De minibalen wegen tussen 30 en 60 kg, afhankelijk van hoe droog het voer is wat erin zit. Dus voor elke klant het juiste voer. Probeer eens 1 of enkele minibalen en raak overtuigd van het gemak en de voordelen van de minibalen.

Rechtstreeks van producent dus zonder tussenhandel.
Wij verkopen de minibalen met garantie! Baal niet goed, dan een andere baal! 

Al onze minibalen zijn gegarandeerd vrij van Jacobskruiskruid. Een minibaal bevat aan hoeveelheid voer hetzelfde als ca. 2 gewone hooibalen. Ze zijn per stuk te koop of met meerdere tegelijk. De minibalen kunnen gewoon buiten worden opgeslagen.

Verkoopprijs vanaf € 6,50 tot € 10 per baal.

De minibalen kunnen desgewenst tegen meerprijs bij u worden thuisbezorgd en op de plek gezet.

Neem voor aanschaf van minibalen contact op via telefoon of mail.

PS Het is ook mogelijk om minibalen te reserveren en dan later of in gedeelten op te halen of te laten bezorgen. Ideaal als u thuis geen minibalen wilt opslaan bijvoorbeeld als u weinig ruimte heeft.

alle bedragen zijn ex.BTW